tiistai 30. kesäkuuta 2015

Nörttimäinen kissapaita - Nörtin kissapaita - Nörttikissan paita - Nörttipaita kissalle











Paksummasta tikkineuloksesta ja normaalivahvuisesta puuvilla-elastaanitrikoosta sai yhdistettyä ihan kelpo paidan. Impulssiompelijana en esipese kankaita ikinä, eikä tämäkään mennyt pesussa miksikään. Värit pysyivät eikä merkittävää kutistumistakaan tapahtunut.

En omista peitetikkikonetta, enkä tule toimeen kaksoisneulan kanssa. Silti trikoopaitojen ompelu käy melko helposti. Pääntie menee saumurilla ja kaksinkertaisella - hieman venytettävällä - kaitaleella ja helma suoralla joustinompeleella. Hiansuut saisi sillä myös, mutta itselleni tulevissa paidoissa jätän ne monesti ompelematta saumurointia lukuunottamatta. Tykkään muutenkin käärityistä 3/4-hioista.



2 kommenttia:

  1. Mä oon tehnyt tuosta "Me viisaat"- kankaasta muksulle leggarit ja tunikan. Hyvältä näyttää tuossa paidassasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin varmasti sopii myös, paremminkin. :) Olishan suvussa noita pieniä joille voisi tehdä, mutta tää kangas oli niin ihana, että piti saada itelle. Ja kun kangaspöydässä osu silmään nuo molemmat kankaat vierekkäin.. Siitä se ajatus lähti. :) Reunasta jäi itseasiassa sopivasti miehen t-paidan etukappaleen verran, niin sain yksiväristä trikoota yhdistämällä koko kankaan käytettyä. Pitääpäs laittaa siitäkin kuvaa joskus.

      Poista